Nieuwsbericht

APF International verkoopt kantoorgebouw The GRID in Utrecht aan Swiss Life Asset Managers

augustus 09, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Een joint venture tussen APF International en Angelo Gordon heeft het langjarige verhuurde kantoorgebouw The GRID in Utrecht Rijnsweerd verkocht aan Swiss Life Asset Managers

The GRID, gelegen aan Euclideslaan 251-265 in Utrecht Rijnsweerd, bestaat uit 5.730 m² v.v.o. kantoorruimte en beschikt over 105 parkeerplaatsen. Het gebouw is langjarig verhuurd aan diverse huurders. The GRID is volledig gerenoveerd tot een duurzaam en modern kantoorgebouw en beschikt over diverse faciliteiten zoals een restaurant, vergadercentrum, een mooie tuin en een energieprestatiecertificaat (EPC) label A.

The GRID is strategisch gelegen aan de rijksweg A28 en profiteert hiermee van uitstekende bereikbaarheid en zichtbaarheid. Dankzij de ligging tussen Utrecht centrum en Utrecht Science Park is het gebouw via openbaar vervoer eveneens uitstekend bereikbaar.

De joint venture werd geadviseerd door JLL, Osborne Clarke en PwC. Ditt Officemakers heeft het de volledige renovatie van het exterieur, interieur en gevels begeleid.  Swiss Life Asset Managers is bij de transactie geadviseerd door NewGroundLaw, KPMG Meijburg & Co en SGS Search. 
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 100.000 medewerkers per 31 maart 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.