Nieuwsbericht

APF International verhuurt 849 m² v.v.o. kantoorruimte aan MMS Communications Netherlands B.V. (Le Pub) in gebouw ‘Sarphati’ te Amsterdam

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

APF International heeft een huurovereenkomst afgesloten met MMS Communications Netherlands B.V. (Le Pub) voor het multi-tenant boutique office ‘Sarphati’, gelegen aan de Sarphatistraat 8-14 te Amsterdam. MMS Communications Netherlands B.V. tekende een overeenkomst voor de huur van ca. 849 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen in het souterrain, op de begane grond en de eerste verdieping van het gebouw.

MMS Communications Netherlands B.V. is onderdeel van de Publicis Group. Een platform dat is georganiseerd in de naadloze synchronisatie van data, technologie, media, digitaal, creatie, PR en productie. Zo zijn ze in staat persoonlijke klantervaringen op schaal te ontwikkelen en klanten te helpen met de business en (digitale) marketing transformatie.

Het boutique office ‘Sarphati’ is gelegen op een hoogwaardige kantorenlocatie in het centrum van Amsterdam. Het gebouw is in de afgelopen maanden volledig gerenoveerd, er is per direct nog ca. 400 m² v.v.o. turn-key kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur.

JLL trad op namens verhuurder APF International B.V. Cushman & Wakefield trad op voor MMS Communications B.V. (Le Pub) bij de totstandkoming van de huurovereenkomst.

Collegiaal in de verhuur met Van Dijk & Ten Cate Vastgoedadviseurs.


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.