Amundi Real Estate verhuurt circa. 1.100 m² aan Funding Circle in kantoorgebouw het Atrium in Amsterdam

Funding Circle heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor ca. 1.100 m² commerciële ruimte in kantoorgebouw het Atrium op de Zuidas in Amsterdam.

december 14, 2018

Funding Circle heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor ca. 1.100 m² commerciële ruimte in kantoorgebouw het Atrium op de Zuidas in Amsterdam. Funding Circle zal zich vestigen op de 4e verdieping van Tower III van het bijna volledig verhuurde multi-tenant kantoorgebouw.

Funding Circle helpt gevestigde bedrijven van elke omvang om een volgende stap te zetten door hen aan investeerders te koppelen op hun platform. Er is al 5,6 miljard pond geïnvesteerd met de hulp van Funding Circle. Funding Circle is sinds 2018 genoteerd aan de London Stock Exchange en is sinds 2015 actief in Nederland.

Het Atrium was een van de eerste gebouwen op de Amsterdamse Zuidas, oorspronkelijk gebouwd in 1976, en is een bekend monument. Het wordt erkend als een prominent kantoorgebouw in Nederland.

JLL adviseerde de verhuurder in collegiale samenwerking met CBRE en Cushman & Wakefield. L'Etoile Properties heeft Amundi Real Estate geadviseerd. NL Real Estate vertegenwoordigde Funding Circle.