All-in Real Estate ontwikkelt Alpha Campus in Amsterdam

Alpha Campus is een ontwikkeling van All-In Real Estate

juni 08, 2018

Het project betreft een te ontwikkelen kantoorlocatie van ca. 39.000 m² b.v.o. kantoorruimte verdeeld over een drietal torens van respectievelijk ca. 8.000 m², ca. 9.000 m² en ca. 22.000 m² kantoorruimte. Onder het gebouw komt een grote parkeergarage. De oplevering is naar verwachting in 2021. 

Het gebouw is gebaseerd op het loft-concept. Hierdoor zal de kantoorruimte grotendeels bestaan uit open ruimtes met hoge plafonds en grote raampartijen. Verder wordt een hoogwaardig 'casco+' opleveringsniveau aangeboden.

Alpha Campus is gelegen tussen de Houthavens en Sloterdijk. Dit gebied is door de gemeente Amsterdam als focusgebied bestempeld om een nieuwe stadswijk te ontwikkelen om de groei van Amsterdam op te vangen. Deze gebiedsontwikkeling, genaamd ‘Haven-Stad’, zal een continue vraag naar en verbetering van dit gebied als gevolg hebben. De ontwikkeling van de omgeving rond Alpha Campus is al jaren en leidt de komende periode tot een dynamische en multifunctionele omgeving. 

Het project ligt op 5 minuten loopafstand van de metrohalte Isolatorweg en op slechts 2 minuten rijden van de Ringweg A10. Het Westerpark en de Houthavens zijn enkele minuten fietsafstand gelegen, wat zorgt voor een optimale bereikbaarheid met zowel openbaar als eigen vervoer en is zeer gunstig gelegen ten opzichte van het centrum Amsterdam. 

MVSA Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van het gebouw. DRS Makelaars en JLL staan eigenaar All-In Real Estate bij in de ontwikkeling en verhuur van Alpha Campus.