Albert Heijn opent stadswinkel in The Corner Rotterdam

JLL heeft de eigenaar van het gebouw The Corner in Rotterdam geadviseerd bij de verhuur van 825 m² winkelruimte aan Albert Heijn.

mei 25, 2020

Albert Heijn opent een nieuwe stadswinkel van 825 m2 aan de Karel Doormanstraat 398 in Rotterdam in gebouw The Corner.

De supermarktketen sloot recent een langdurige huurovereenkomst af met de eigenaar van The Corner. Hiermee is het gebouw in het centrum van Rotterdam volledig verhuurd.

De Albert Heijn krijgt een stadswinkelconcept met een focus op versproducten en zal naar verwachting in juni openen. Voor  de komst van Albert Heijn is de gevelentree volledig gerenoveerd. Deze renovatie en de invulling van het pand zorgen voor meer levendigheid aan de Karel Doormanstraat.

De verhuurder werd in deze transactie geadviseerd door CBRE, in collegiale samenwerking met JLL.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.