AEW/Borghese verhuurt distributiecentrum in de Amsterdamse haven

november 26, 2019

JLL heeft namens AEW/Borghese Logistics circa 5.000 m² bedrijfsruimte en 120 m² kantoorruimte aan de Kaapstadweg 36D in Amsterdam langjarig verhuurd aan SternFacilitair B.V.

SternFacilitair B.V. is onderdeel van het beursgenoteerde Stern Groep. Stern Groep is een van de grootste automotive concerns in Nederland en is marktleider op het gebied van automobiliteit.

De Kaapstadweg is strategisch gelegen in de Amsterdamse haven, een van ’s werelds belangrijkste logistieke knooppunten. Met een goederenoverslag van 100 miljoen ton per jaar behoort Amsterdam tot de top vijf zeehavens van West-Europa. De strategische en centrale ligging in Europa maakt de haven makkelijk bereikbaar en verzekert uitstekende verbindingen met alle grote Europese markten. 

Na afronding van deze transactie is er nog 5.000 m² bedrijfsruimte direct beschikbaar in deze tweede fase van de totale ontwikkeling (67.000 m²) aan de Kaapstadweg. De derde fase (B3) van circa 27.000 m² is reeds in voorbereiding en zal na verwachting Q4 2020 worden opgeleverd.

JLL bracht deze transactie tot stand voor verhuurder AEW/Borghese in collegiale samenwerking met Industrial Real Estate Partners. SternFacilitair werd bij deze transactie bijgestaan door Colliers International.

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.