AEW/Borghese verhuurt 5.000 m² in Amsterdam Westpoort aan Beentjes Veldhuizen Transport Groep

december 13, 2019

JLL heeft namens AEW/Borghese Logistics circa 5.000 m² bedrijfsruimte aan de Kaapstadweg 36C in Amsterdam langjarig verhuurd aan Beentjes Veldhuizen Transport Groep.

Beentjes Veldhuizen Transport Groep is een van de 100 grootste logistieke dienstverleners van Nederland, heeft ruim 80 eigen trekkende eenheden en werkt tevens met een grote groep charters. In totaal heeft Beentjes Veldhuizen Transport Groep ruim 150 werknemers in loondienst.

De Kaapstadweg is strategisch gelegen in de Amsterdamse haven, een van ’s werelds belangrijkste logistieke knooppunten. Met een goederenoverslag van 100 miljoen ton per jaar behoort Amsterdam tot de top vijf zeehavens van West-Europa. De strategische en centrale ligging in Europa maakt de haven makkelijk bereikbaar en verzekert uitstekende verbindingen met alle grote Europese markten.

Na afronding van deze transactie is ook de tweede fase van de totale ontwikkeling (67.000 m²) aan de Kaapstadweg volledig verhuurd. De derde fase (B3) van circa 27.000 m² is reeds in voorbereiding en zal na verwachting Q4 2020 worden opgeleverd.

JLL bracht deze transactie tot stand voor verhuurder AEW/Borghese in collegiale samenwerking met Industrial Real Estate Partners.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.