Nieuwsbericht

Achmea Real Estate verhuurt kantoorruimte aan QUBE ICT Solutions B.V.

juli 24, 2023

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

JLL heeft namens Achmea Real Estate een langjarige huurovereenkomst gesloten met QUBE ICT Solutions B.V. voor 404 m² in het kantoorgebouw ‘Centre Court’ op de derde verdieping. Dit kantoorgebouw is gelegen aan de Antareslaan 1-17 in Hoofddorp. Centre Court is onder andere het hoofdkantoor van Nokia, Eurojob en Best Western Hotels & Resorts.

QUBE ICT Solutions B.V. is een managed services provider op ICT-gebied voor MKB organisaties.

JLL trad bij deze transactie op namens de eigenaar Achmea Real Estate. QUBE ICT Solutions B.V. werd begeleid door SMC consultants. 
 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,8 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 106.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.