Aankoop logistiek bedrijfspand van ca. 9.000 m² in Amstelveen

november 29, 2019

In een sale and lease back transactie heeft Cairn Real Estate het distributiecentrum gekocht van Koen Pack aan De Loetenweg 8 te Amstelveen.

Dit logistieke complex van ca. 9.000 m² is begin 2006 door Koen Pack B.V. in gebruik genomen en recent gedeeltelijk gerenoveerd en uitgebreid. Koen Pack B.V. is sinds de oprichting in 1996 uitgegroeid tot marktleider in verpakkingsmaterialen voor de bloemen- en plantenindustrie. Het warehouse wordt langjarig terug gehuurd.

Koper Cairn Real Estate werd commercieel geadviseerd door JLL en juridisch door Dentons Boekel bij deze transactie. Verkoper Koen Pack werd bijgestaan door Heembouw en C111 Vastgoedconsultancy.

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. Het is onze visie om de wereld van vastgoed opnieuw vorm te geven, door waardevolle kansen en buitengewone ruimtes te creëren waar mensen hun ambities kunnen waarmaken. Hierdoor bouwen we een betere toekomst voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,3 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 91.000 medewerkers per 31 maart 2019. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: www.jll.nl.