Aankoop logistiek bedrijfspand van ca. 9.000 m² in Amstelveen

november 29, 2019

In een sale and lease back transactie heeft Cairn Real Estate het distributiecentrum gekocht van Koen Pack aan De Loetenweg 8 te Amstelveen.

Dit logistieke complex van ca. 9.000 m² is begin 2006 door Koen Pack B.V. in gebruik genomen en recent gedeeltelijk gerenoveerd en uitgebreid. Koen Pack B.V. is sinds de oprichting in 1996 uitgegroeid tot marktleider in verpakkingsmaterialen voor de bloemen- en plantenindustrie. Het warehouse wordt langjarig terug gehuurd.

Koper Cairn Real Estate werd commercieel geadviseerd door JLL en juridisch door Dentons Boekel bij deze transactie. Verkoper Koen Pack werd bijgestaan door Heembouw en C111 Vastgoedconsultancy.

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.