Nieuwsbericht

 
Tristan Capital Partners en Whitewood verhuren 695 m² v.v.o. kantoorruimte aan TOSS in gebouw ‘Busitel’ te Amsterdam Sloterdijk

mei 10, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Tristan Capital Partners en Whitewood hebben een Huurovereenkomst afgesloten met TOSS in Holland Holding B.V. voor het multi-tenant kantoorgebouw ‘Busitel’, gelegen aan het Orlyplein 89 te Amsterdam Sloterdijk. TOSS in Holland Holding B.V. tekende een overeenkomst voor de huur van ca. 695 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 4de verdieping van het gebouw.

TOSS in Holland Holding B.V. biedt volwaardige expat services. TOSS staat voor The One Stop Shop. De organisatie begeleidt expats en/of de werkgevers op het gebied van wonen en werken in Nederland. Naast immigratie services, recruitment en (internationale) payroll, biedt een toegewijd en ervaren team van medewerkers tevens begeleiding bij het vinden van huisvesting en de inrichting daarvan. Lees meer op de website: www.toss-group.com.

Kantoorgebouw ‘Busitel’ is gelegen op Station Amsterdam Sloterdijk. De gevel van het gebouw is in de afgelopen maanden volledig gerenoveerd. Op dit moment wordt de uitbouw van de begane grond gerealiseerd waarbij het gebouw binnenkort een moderne en volwaardige entree krijgt voorzien van F&B en receptie mogelijkheden. Momenteel is er nog ca. 1.390 m² v.v.o. turn-key en casco kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur.

JLL trad op namens Verhuurder Tristan Capital Partners en Whitewood. Collegiaal in de verhuur met Savills.
 


OVER JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 98.000 medewerkers per 31 december 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.