Nieuwsbericht

 
Thijs Tullenaar en Pim Gooris verantwoordelijk voor MidCap activiteiten regio Amsterdam bij JLL 

mei 02, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Thijs Tullenaar en Pim Gooris maken sinds afgelopen maand deel uit van JLL’s MidCap Investments-team dat individuele beleggingstransacties begeleid voor zowel regionale, nationale als internationale klanten. Zij zullen zich samen richten op de regio Amsterdam. Deze aanstelling is het gevolg van een sterke groei van de MidCap activiteiten van JLL. Het team richt zich op beleggingen in het middensegment van de commerciële vastgoedmarkt en maakt onderdeel uit van het brede Capital Markets team van JLL.

Pim is al ruim 5 jaar werkzaam voor JLL en maakt de overstap vanuit het Tenant Representation team. Thijs startte 2,5 jaar geleden in het Agency Offices Amsterdam team en maakte het afgelopen jaar al deel uit van het MidCap team van JLL.

Het Nederlandse MidCap Investments-team van JLL bestaat naast Thijs en Pim uit Christiaan de Rooij (Rotterdam), Lennard van Weelde en Nathan Stoltz (Den Haag), Marc Figlarek (Eindhoven) en Wouter Renardel (Utrecht).

Pieter Hendrikse, CEO bij JLL Nederland: “Met de aanstelling van Pim en Thijs is ons MidCap team op volle kracht om de groeiende vraag te bedienen. Door de enorme vraag naar beleggingsproduct in het topsegment ontdekken naast de lokale beleggers, ook grotere investeerders en buitenlandse beleggers MidCap investeringen als aantrekkelijk alternatief.”
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 98.000 medewerkers per 31 december 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.