Nieuwsbericht

 
NSI sluit huurovereenkomst met Sovib en Synthra voor HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier

november 14, 2022

Sovib B.V. en Synthra B.V. hebben een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten met NSI N.V. voor kantoorgebouw HNK Scheepvaartkwartier, gelegen aan het Vasteland 78 in Rotterdam.

Sovib B.V. en Synthra B.V. hebben een nieuwe langjarige huurovereenkomst gesloten met NSI N.V. voor kantoorgebouw HNK Scheepvaartkwartier, gelegen aan het Vasteland 78 in Rotterdam. Het gehuurde betreft circa 1.000 m² kantoorruimte op de vierde verdieping van Bouwdeel C. 

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor en is onderdeel van kantorenbelegger NSI. Met dit concept speelt NSI in op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingsconcepten. Ook faciliteert het concept de groei van huurders door het bieden van doorgroeimogelijkheden naar grotere metrages. HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier heeft een totale oppervlakte van circa 21.700 m².

NSI werd bij het tot stand komen van de huurovereenkomst begeleid door JLL in collegiale samenwerking met CBRE. De huurder werd begeleid door BRiQ real estate.
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 30 september 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.