Logistiek complex van 31.000 m² verhuurd in Tilburg

januari 29, 2020

JLL heeft DC Asteriastraat 9-11 in Tilburg namens Segro verhuurd aan ID-Logistics.

DC Asteriastraat 9-11 betreft een nieuw gerealiseerd state-of-the-art distributiecentrum, gelegen op bedrijventerrein Vossenberg. Het complex is speculatief ontwikkeld en recentelijk opgeleverd met een BREEAM-certificaat ‘Excellent’.

ID-Logistics heeft voornamelijk gekozen voor DC Asteriastraat vanwege de moderne hoogwaardige uitstraling, het functionele ontwerp, de hoge duurzaamheidsfactor en de directe ligging nabij de terminal.

JLL heeft Segro geadviseerd bij deze transactie in collegiale samenwerking met CBRE. Segro is juridische bijgestaan door Stibbe. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.