Nieuwsbericht

 
 
JLL verhuurt namens Mileway ca. 12.000 m² logistiek in Roermond aan Wetron Logistics B.V.

december 06, 2022

JLL heeft namens opdrachtgever Mileway een langjarige huurovereenkomst gesloten met Wetron Logistics B.V. voor het bedrijfscomplex gelegen op bedrijventerrein ‘Roerstreek’ aan de Ringweg 6 in Roermond, bestaande uit 11.697 m² bedrijfsruimte, 209 m² kantoorruimte. Dit complex is voorzien van o.a. 10 loading docks en 4 overheaddeuren.

Wetron Logistics B.V. is een internationale logistieke dienstverlener en is gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van transport en logistiek. Vanuit Weert, Venlo – en per 1 januari 2023 vanuit Roermond – verzorgt Wetron value added logistics, warehousing, douaneafhandeling en het dagelijks (intermodaal) transport van en naar de Benelux, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland en vele andere landen. Vanuit deze nieuwe strategische locatie in Roermond kunnen zij met én voor hun klanten verder groeien.

Mileway is de grootste eigenaar van Last Mile Logistics-vastgoed in Europa. Zij bezitten en beheren meer dan 1.800 gebouwen van in totaal 16 miljoen vierkante meter in 10 landen. Met een toegewijd team van ruim 400 medewerkers en een lokale aanwezigheid in elk van haar markten, bedienen zij meer dan 10.000 klanten in uiteenlopende sectoren.

JLL heeft verhuurder Mileway commercieel begeleid bij deze transactie in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 30 september 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.