JLL MidCap en DRS Makelaars kopen namens All-In Real Estate B.V. Contactweg 60 - 66 te Amsterdam

december 20, 2019

Het MidCap Investments team van JLL en DRS Makelaars hebben het kantoorgebouw aan de Contactweg 60-66 te Amsterdam gekocht namens All-In Real Estate B.V. van Koninklijke BAM Groep. Het kantoorgebouw uit 2002 ligt aan de westzijde van Amsterdam in de Alfadriehoek. Hiermee is het direct gelegen naast de door All-In Real Estate te ontwikkelen ‘Alpha Business Campus’; een kantoor van 39.000 m2 verdeeld over drie torens van respectievelijk 8.000 m2, 9.000 m2 en 22.000 m2. Het kantoor omvat circa 3.000 m² totale verhuurbare oppervlakte, dat verdeeld is over vier bouwlagen.

Het gebied is door de gemeente Amsterdam als focusgebied bestempeld om een nieuwe stadswijk te ontwikkelen waarmee de groei van Amsterdam gefaciliteerd kan worden. Deze gebiedsontwikkeling, ‘genaamd Haven-Stad’, zal een continue vraag naar en verbetering van dit gebied als gevolg hebben. De omgeving rond ‘Alpha’ is momenteel al volop in ontwikkeling en zal de komende jaren tot een dynamische en multifunctionele omgeving van het kantoor uitgroeien.

All-In Real Estate B.V. werd bij deze transactie geadviseerd door JLL en DRS Makelaars. Koninklijke BAM Groep werd geadviseerd door Cushman & Wakefield.  

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.