Focus Real Estate koopt industrieel complex van 6 ha in Eindhoven

oktober 07, 2019

Focus Real Estate heeft ten behoeve van haar eigen portefeuille een industrieel complex van 6 ha, genaamd ‘Sectie C’, gekocht van een particuliere belegger.

Sectie C is een hotspot voor tech, design en kennis waar ca. 300 creatieve ondernemers zich gevestigd hebben in een 34.000 m2 bijna zelfvoorzienende enclave. Op het terrein zijn er verscheidene studio’s, werkplaatsen, tuinen, podiums, tentoonstellingen en laboratoria gevestigd.

JLL adviseerde Focus Real Estate bij deze aankoop. 

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.