Nieuwsbericht

CRV huurt 4.000 m² kantoor in Landmark Arnhem

december 23, 2021

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

CRV Holding BV, een coöperatie voor veeverbetering, heeft ten behoeve van haar internationale hoofdkantoor een langjarige huurovereenkomst afgesloten voor 4.000 m² kantoor in gebouw Landmark Arnhem.

Het gebouw met een oppervlakte van bijna 30.000 m² wordt momenteel volledig verbouwd naar het concept van Landmark Arnhem. Eigenaar van het gebouw Gelrepark B.V., een samenwerking tussen Renschdael Groep en Dutch City Development, realiseert een multi-tenant gebouw met een uitgebreid hospitality-, horeca- en serviceconcept waarin de huurders volledig worden ontzorgd. Een levendige Piazza met centrale receptie, all day bar, state of the art vergadercentrum, restaurant en een professioneel serviceteam staan ter beschikking van de huurders.

CRV zal het gebouw na de verbouwing in de zomer van 2022 betrekken. Samen met huurder NN is het gebouw nu voor bijna 65 % verhuurd. Voor de resterende 11.000 m² is verhuurder momenteel in gesprek met diverse geïnteresseerde partijen.

De verhuurder werd bij de totstandkoming van deze transactie geadviseerd door BMV Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield. De huurder werd geadviseerd door JLL.
 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.