Nieuwsbericht

 
CityLink verhuurt aan Sandvik indrukwekkend bedrijfscomplex op GDC Acht in Eindhoven

oktober 09, 2023

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Middels een succesvolle samenwerking heeft JLL haar opdrachtgever CityLink begeleid bij de verhuur van het logistieke bedrijfscomplex gesitueerd aan De Keten 12 in Eindhoven. Dit unieke pand is met trots verhuurd aan Sandvik Mining & Construction, wereldwijd erkend als toonaangevende speler op het gebied van innovatieve apparatuur voor de mijnbouw- en infrastructuurindustrie. Met het sluiten van deze overeenkomst heeft CityLink Sandvik kunnen helpen aan een tweede locatie binnen de portefeuille van CityLink.

Het bedrijfscomplex, ter grootte van circa 4.845 m² bedrijfsruimte en 1.250 m² kantoor- en showroomruimte, is gelegen op een markante hoek- en zichtlocatie op bedrijventerrein “Goederen Distributie Centrum Acht” (GDC Acht) in Eindhoven. Een ideale locatie voor Sandvik om haar bedrijfsactiviteiten op dit bedrijventerrein verder uit te breiden en zich daarmee voor te bereiden op groei en een verdere verbetering van de dienstverlening aan haar wereldwijde klanten.

CityLink heeft met deze succesvolle verhuurtransactie haar positie in de regio versterkt en draagt bij aan de bedrijvigheid en groei van dit bedrijventerrein. Private equity vastgoedinvesteerder HighBrook Investors heeft samen met Proptimize begin 2020 het CityLink platform opgericht. CityLink investeert in last mile stedelijk logistiek vastgoed gelegen in en rond dichtbevolkte gebieden. Deze eigendommen dienen doorgaans als de laatste schakel in de logistieke supply chain voordat ze de klant bereiken.

CityLink heeft JLL als gewaardeerde partner bij deze transactie vertrouwd op het gebied van commerciële expertise en dienstverlening om hen te ondersteunen bij het realiseren van deze succesvolle verhuurtransactie.

JLL heeft CityLink commercieel begeleid bij de verhuur van dit complex in collegiale samenwerking met Q Bedrijfslocaties.


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,9 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 103.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.