‘Berlage Office’ te Den Haag volledig verhuurd

maart 17, 2020

Huurder Boom Uitgevers Den Haag B.V. heeft met Redevco Nederland B.V. een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor de huur van totaal circa 608 m² kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping van het monumentale gebouw ‘Berlage Office’ te Den Haag.

'Berlage Office' is van origine een pand van het voormalige modehuis Meddens, dat in 1914 opdracht heeft gegeven aan architect H.P. Berlage om een winkelgebouw te realiseren tegenover het Binnenhof. Later is het object herontwikkeld naar een winkelruimte gelegen op de begane grond en moderne kantoorruimte op de bovengelegen verdiepingen.

Boom is een modern uitgeversbedrijf met gerenommeerde publicaties waarin cultuur, educatie, wetenschap en professie een leidende rol spelen.

Met de komst van de nieuwe huurder Boom Uitgevers Den Haag B.V. is het gebouw nu volledig verhuurd.

JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens Redevco Nederland B.V.. Boom Uitgevers Den Haag B.V. is bijgestaan door Nadorp Bedrijfsmakelaars. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.