Welke technologie en data is er vandaag nodig voor het werken in de toekomst?

De toekomst van werken is hier - nu. De nieuwe werkplek vraagt om
een innovatieve digitale aanpak.

Realtime inzichten uit business intelligence (BI) staan bovenaan de prioriteitenlijst van besluitvormers in de vastgoedsector. Met onze ideale combinatie van vastgoed- en technologische expertise zijn we ideaal gepositioneerd om u te helpen om uw vastgoedportefeuille optimaal te benutten. We hebben een uniek BI-platform gebouwd dat vastgoed-data optimaal benut zodat u uw zakelijke strategieën en prestaties kunt verbeteren.

Welke technologieën staan hoog op de prioriteitenlijst van vastgoedteams?

1 of 2

Hoe (en met welke) technologie het kantoor van nu functioneert

Maak kennis met de nieuwste technologische trends binnen commercieel vastgoed en facility management. Ontdek waarom uw peers prioriteit geven aan technologische investeringen om de productiviteit van de medewerkers te verhogen en hun 'experience' te verbeteren.
2 of 2

Navigeer in deze onzekere vastgoedtijden met het enige BI-platform dat specifiek is ontworpen voor de vastgoedsector

Van de bevraagde bedrijven zegt 75% niet in staat te zijn om doelmatig inzichten te krijgen over hun portefeuille, werkplekken en operationele data. De business intelligence (BI)-oplossing van JLL brengt belangrijke informatie samen waarmee een helder beeld ontstaat en u meer zicht op de organisatie krijgt.

Bekijk onze nieuwste inzichten in technologie en data inzichten

Waarom de alternatieven voor een CRE intelligence platform niet voldoen

Krijg zicht op de voors en tegens van vier alternatieven voor een speciaal voor de bedrijfstak ontworpen CRE BI, ontdek de specifieke voordelen van een BI-platform voor de vastgoedsector en hoe u zich kunt voorbereiden op de implementatie.

De valkuilen van BI

Organisaties implementeren CRE-oplossingen om datagestuurde besluitvorming voor alle belangrijke bedrijfsaspecten volledig te integreren. Gebruik deze onmisbare inzichten om de meest voorkomende BI-valkuilen te vermijden.

Maak hybride werken productief - dicht de kloof tussen de fysieke en digitale wereld

Organisaties verschuiven naar nieuwe werkwijzen. Ze introduceren technologieën die hybride werkplekken mogelijk maken, verbeteren de 'experience' van de medewerker en zorgen voor integratie met de bestaande bedrijfssystemen.

Neem contact op

Laat ons weten waarin u geïnteresseerd bent, of waar u naar zoekt. Wij nemen snel contact met u op.

Hoe we kunnen helpen

We combineren vastgoedexpertise met technologie en helpen organisaties om de strategische waarde van hun vastgoed optimaal te benutten en de onzekere tijden het hoofd te bieden: With JLL generate actionable insights across your real estate portfolio.

Optimaliseer uw investering

investering: Verbeter het rendement en de efficiëntie van uw vastgoedportefeuille

Maak slimmere beslissingen

Stroomlijn uw operationele organisatie en verlaag de kosten aan de hand van realtime, datagestuurde inzichten

Creëer flexibele ruimten

Verbeter de bezetting, productiviteit en hoe medewerkers de ruimte ervaren

Onze oplossingen

Ga met ons in gesprek over technologie

There was an error submitting the form. Please try again.

Kijk op JLL.com/FutureofWork om meer te lezen over de kernvragen die gevolgen hebben voor de toekomst van het werk, inclusief hybride, technologie, gezondheid en welzijn en ervaring en ontwerp, alsmede de ideeën, research en oplossingen om ze aan te pakken.

PRIVACY NOTICE

Jones Lang LaSalle (JLL), together with its subsidiaries and affiliates, is a leading global provider of real estate and investment management services. We take our responsibility to protect the personal information provided to us seriously.

Generally the personal information we collect from you are for the purposes of dealing with your enquiry.

We endeavor to keep your personal information secure with appropriate level of security and keep for as long as we need it for legitimate business or legal reasons. We will then delete it safely and securely. For more information about how JLL processes your personal data, please view our privacy statement.