Hoe kunt u uw duurzaamheidstraject versnellen?

Toonaangevende bedrijven vinden snellere en slimmere manieren om hun duurzaamheidsambities te verwezenlijken.

Nu we moeten herstellen van de gevolgen van de pandemie en opbouw en groei weer op de agenda staan, is het van belang om de aandacht en middelen op duurzaamheid te richten. Toonaangevende bedrijven doen in hoog tempo moedige toezeggingen om de planeet voor de toekomst te beschermen en te ondersteunen en tegelijkertijd hun huidige doelstellingen te realiseren.

Het pad naar net-zero versnellen: lessen van de leiders

1150298776
1 of 2

WEBINAR 20 oktober: How can tech power up your sustainability program?

Neem deel aan deze virtuele discussie over hoe toonaangevende bedrijven tech gebruiken om hun duurzaamheidstraject te ondersteunen, over de werking van de nieuwste platforms en producten en de vraag hoe de volgende tech-generatie eruit ziet.
2 of 2

Wat zijn de stimulerende factoren bij het verminderen van uw CO2-voetafdruk?

Kijk waarom de net-zero emissiedoelstellingen op technologie gebaseerde oplossingen vereisen voor ontwerp, constructie, exploitatie, onderhoud en renovatie van ruimten en gebouwen.

Maak kennis met onze nieuwste inzichten op het vlak van duurzaamheid

Waarom gezonde gebouwen ook onder de streep gezond zijn

Gebouwen met schone lucht, veel natuurlijk licht en andere factoren die gerelateerd zijn aan een goede gezondheid worden steeds belangrijker voor bedrijven die medewerkers willen aantrekken. Onderzoek heeft aangetoond dat gezonde gebouwen ook meer rendement leveren.

De kracht achter verandering: Duurzaamheid binnen de Europese datacenter-sector

In het licht van de maatregelen om de klimaatverandering tegen te gaan, is ook de snel toenemende vraag naar data onderwerp van gesprek.

Onze eigen duurzaamheidsambities in de praktijk

JLL streeft er samen met zijn partners naar om een krachtig veranderingsproces te stimuleren waarbij we duurzaamheid laten meewegen in alles wat we doen. Recentelijk hebben we aangekondigd dat we in 2040 energieneutraal willen zijn binnen al onze regio's, inclusief de locaties van onze klanten die we wereldwijd in beheer hebben.

Neem contact op

Laat ons weten waarin u geïnteresseerd bent, of waar u naar zoekt. Wij nemen snel contact met u op.

Hoe we kunnen helpen

End-to-end mogelijkheden

We werken binnen het hele spectrum van design, implementatie en optimalisatie van duurzaamheidsstrategieën en -technologieën om de CO2-voetafdruk te verkleinen en de operationele kosten te verlagen, zodat u sneller de gewenste resultaten kunt bereiken.

Ervaring

In de afgelopen 15+ jaar hebben meer dan 400 duurzaamheidsspecialisten met ruim 700 klanten samengewerkt om hun duurzaamheidsambities in de praktijk te brengen. We leveren resultaten.

Integratie van vastgoed

We stimuleren zakelijke prestaties én duurzaamheid.

Onze oplossingen

Kom met ons in gesprek over hoe we uw duurzaamheidstraject kunnen versnellen

There was an error submitting the form. Please try again.

Kijk op JLL.com/FutureofWork om meer te lezen over de kernvragen die gevolgen hebben voor de toekomst van werken, inclusief hybride, technologie, gezondheid en welzijn en ervaring en ontwerp, alsmede de ideeën, research en oplossingen om ze aan te pakken.

PRIVACY NOTICE

Jones Lang LaSalle (JLL), together with its subsidiaries and affiliates, is a leading global provider of real estate and investment management services. We take our responsibility to protect the personal information provided to us seriously.

Generally the personal information we collect from you are for the purposes of dealing with your enquiry.

We endeavor to keep your personal information secure with appropriate level of security and keep for as long as we need it for legitimate business or legal reasons. We will then delete it safely and securely. For more information about how JLL processes your personal data, please view our privacy statement.