Verlengen of verhuizen? Wij helpen graag

Overweegt u om uw huidige kantoorcontract te herzien? Samen creëren we een duurzame en inspirerende werkomgeving die past bij uw medewerkers en uw bedrijfsdoelstellingen ondersteunt. 

Neem de juiste beslissing voor uw kantoor

In de snel veranderende wereld van werk kan het lastig lijken om een beslissing te nemen over uw kantoor. Of u nu de perfecte werkplek wilt vinden om uw collega’s te inspireren en tegelijkertijd de kosten laag te houden, de juiste grootte voor hybride werken wilt kiezen of wilt weten of u uw huurcontract moet verlengen, ons ervaren team kan u helpen.

Ontwikkel een strategie voor hybride werken die voldoet aan de behoeften van uw mensen en uw manier van werken, die zowel uw bedrijfs- als talentdoelstellingen ondersteunt.

Bepaal of het huidige huurcontract van uw kantoor nog steeds geschikt voor u is. Verken de mogelijkheden die de markt biedt, onderhandel over betere huurvoorwaarden of zoek een kantoor van de juiste omvang tegen de beste commerciële condities..

Ontwerp de perfecte werkruimte voor uw bedrijf. Creëer een duurzaam kantoor, voorzien van de nieuwste technologie, dat mensen inspireert tot samenwerking, waar ze zich prettig voelen, en dat geschikt is voor het hedendaagse hybride werken.

Uitgelicht

Your Next Office Guide
1 of 1

Your Next Office Guide

Loopt uw huurcontract af, maar weet u niet precies hoe uw volgende kantoor eruit moet zien? Neem onze praktische gids door voor het zoeken of creëren van een kantoor dat geschikt is voor de nieuwe wereld van werk.

Laten we samen uw volgende stap bepalen

Wat gaat uw vraag over?

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.