Reserveringsapp iBASX, voor een veilige terugkeer naar kantoor

De iBASX app is een slim reserveringsysteem waarmee JLL gebruikers weer op een veilige wijze laat terugkeren naar kantoor. Hiervoor is JLL een samenwerking aangegaan met HEYDAY Facility Management. Een modulair systeem met ongekende mogelijkheden. Plug-and-play waardoor u snel en betaalbaar operationeel bent.

Werkplekreserveringsysteem voor kantoren

Sinds de richtlijnen van het RIVM langzaam zijn versoepeld maken bedrijven zich klaar om terug te keren naar kantoor. Het is belangrijk dat dit op een goed gecontroleerde manier gebeurt zodat medewerkers zich veilig voelen. Het werkplekreserveringsysteem helpt bij het realiseren van een veilige werkomgeving en dus het beschermen van medewerkers. Met de iBASX-app van HEYDAY helpt JLL gebruikers weer op een veilige en eenvoudige wijze terugkeren naar kantoor.

Waarom een reserveringsapp voor kantoor?

iBASX helpt kantoorgebruikers om op gepaste afstand van anderen — volgens de richtlijnen van de overheid — te kunnen werken op kantoor. Via de app kan een medewerker eenvoudig een veilige werkplek reserveren. Voor het reserveren van vergaderruimtes werkt het op dezelfde manier.  Zowel de medewerkers als werkgever zijn zo verzekerd van een veilige werkomgeving én het aantal personen in het kantoor blijft onder de gestelde norm.
Om de toestroom van medewerkers naar een COVID-19 proof kantoor in goede banen te leiden, is een slimme reserveringsapp van cruciaal belang. Ook helpt de app om bij een eventuele besmetting inzichtelijk te hebben wie zich wanneer in welke ruimte bevond.

Hoe werkt de app?

De app verzamelt onder meer informatie over de bezetting van de werkomgeving. Op basis van deze data is het voor medewerkers mogelijk om real-time een werkplek of vergaderruimte te reserveren.
Nu kantoren klaargemaakt moet worden voor de 1,5 meter economie, kan de reserveringsapp ingezet worden om afstand te bewaren tussen medewerkers. Een medewerker kan via de app vanuit huis een werkplek reserveren voor de dag dat hij of zij op kantoor wil werken. Hierdoor is de medewerker zeker van een werkplek op veilige afstand van anderen en heeft - net als de werkgever - de garantie dat er ook niet te veel mensen in het kantoor zijn.
Stap 1: Bepaal welke werkplekken in gebruik mogen blijven
Stap 2: Bepaal aantal aanwezigen per ruimte
Stap 3: Laat medewerkers toe op basis van een reservering

Voordelen

  • Een snelle en betaalbare oplossing voor een veilige terugkeer naar kantoor
  •  Garantie voor een veilige werkomgeving
  •  Optimale benutting van de ruimte
  •  Handhaving van het maximaal aantal personen binnen het kantoor
  •  Aanvullende inzichten over bezetting en benutting van de ruimte
Vul hieronder uw gegevens in om de productinformatie te downloaden:

Neem
contact op

Meer weten? Neem contact met ons op.