Past uw kantoor nog wel bij uw organisatie?

Vind of ontwerp een kantoor dat voldoet aan de wensen van uw werknemers en hun welzijn ondersteunt. Laten we u Business Fit maken.

Uw werkomgeving zou bij moeten dragen aan uw organisatie, uw financiële doelen en uw mensen.

Het doel van het kantoor verandert. Uw mensen zijn op zoek naar samenwerking, contact en welzijn op kantoor. Om zowel aan de behoeften van uw werknemers als uw financiële doelen te voldoen, moeten bedrijven betere werkplekken vinden - of ontwerpen - die méér doen. Kantoren die slimmer, groener en flexibeler zijn en gericht op het welzijn van uw mensen. 

Wij kunnen de perfecte kantoorruimte voor uw bedrijf en doelstellingen vinden of ontwerpen.

1 of 1

Realiseer een kantoor dat bij u past

Wat de grootte van uw bedrijf ook is - het loont om uw mensen op de eerste plaats te zetten. Ontdek waarom investeren in inspirerende en productieve werkomgevingen het geluk en de prestaties van uw team kan vergroten en hoe JLL u kan helpen bij het vinden of creëren van het juiste kantoor voor uw organisatie.

Download onze Business Fit brochure

Download onze brochure en ontdek hoe wij de juiste kantooroplossing voor uw bedrijf kunnen creëren en leveren.

Praat met onze experts

Wilt u uw kantooromgeving vernieuwen? Wilt u weten wat uw mensen in de toekomst verwachten van hun werkplek? Wij kunnen u helpen. Download onze brochure en ontdek hoe wij de juiste kantooroplossing voor uw organisatie kunnen creëren en realiseren.

Rogier van der Bol

Head of Work Dynamics

Bekijk privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.