Nieuwsbericht

Bram Dekker versterkt Research & Strategy team JLL

juni 07, 2021

Per 1 juni is het Research & Strategy team uitgebreid met Bram Dekker als senior consultant bij het Research & Strategy team. In deze rol gaat Bram zich bezighouden met het versterken van de research positie van JLL. Zijn focus ligt vooral op het ontwikkelen van nieuwe research- en dataproducten en strategisch advies richting beleggers, ontwikkelaars en overheden.

Met zijn komst brengt Bram Dekker 20 jaar onderzoekservaring mee binnen de commerciële vastgoedsector. Bram is de afgelopen vier jaar zelfstandig werkzaam geweest als onder andere Senior Researcher bij Savills op interim basis en als Interim Head of Research bij de Sustainable Capital Group. Verder heeft hij de afgelopen 4 jaar bij MRP Development Research ondersteuning geboden op ontwikkelingsprojecten zoals Cartesius Utrecht, World Fashion Center Amsterdam en Winkelcentrum Osdorpplein Amsterdam. Daarvoor was Bram jarenlang werkzaam als Research Analyst bij Redevco.

Sven Bertens, Head of Research & Strategy“Grondige data-, en onderbouwde researchanalyses vormen de basis van een goed advies. Met de komst van Bram zetten wij verder kracht bij met de data en inzichten die we binnen JLL verzamelen en zijn wij in staat om onze klanten beter te helpen bij strategische vastgoedbeslissingen.’’

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.