Onderzoek

Rapport Ranking Retail 2017

Structurele veranderingen van het Nederlandse winkellandschap zijn de afgelopen jaren ruimschoots belicht. Verouderde retailconcepten, de opkomst van e-commerce en een belangrijkere rol voor leisure binnen winkelgebieden zorgt ervoor dat binnensteden vandaag de dag niet meer zo ervaren worden als tien jaar geleden. JLL laat met deze Ranking Retail 2017 op basis van 33 indicatoren zien welke binnenstad, objectief gemeten, aantrekkelijk is voor consumenten, retailers en beleggers. Hiermee laten we een nieuw licht schijnen op de Nederlandse winkelmarkt en kunnen we marktpartijen handvatten bieden om de lokale situatie te verbeteren.

 

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.