Onderzoek

JLL European Multifamily Investment report 2019

Dit derde jaarlijkse Europese Multifamily Investment rapport benadrukt dat residentieel vastgoed de grootste groeikansen voor institutioneel kapitaal in Europa biedt. 

Langetermijnverschuivingen in demografie, zoals kleiner wordende huishoudens en een langer, gezonder leven, zorgen in combinatie met de aanhoudende urbanisatie voor deze interesse. Naast de demografische veranderingen, zijn ook de eisen die consumenten aan woningen hebben aan verandering onderhevig. Denk bijvoorbeeld aan een ander belang van eigendom van goederen, waardoor er steeds meer diensten in- en rondom appartementen komen. Ook de technologische mogelijkheden om woningen efficiënter in te richten bieden mogelijkheden voor nieuwe, gespecialiseerde, partijen om zich op woningbeleggingen te richten.

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.