Onderzoek

European offices - Future Rental Growth Hotspots

Beleggers hebben te maken met een grote uitdaging om hun rendementsdoelstellingen te realiseren vanwege historisch lage aanvangsrendementen op kantorenvastgoed. Het vinden van huurgroeipotentie in de markt is daarom cruciaal. Om beleggers te helpen bij het vinden van locaties die worden ondersteund door langdurige factoren voor huurgroei, hebben wij de Office Supply Sensitivity Index (SSI) opgesteld. De belangrijkste resultaten hiervan leest u in dit Office Hotspots-rapport.

 

Vul dit formulier in om het rapport te downloaden

Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

 

Privacyverklaring

Jones Lang LaSalle (JLL), samen met zijn dochterondernemingen en filialen, is wereldwijd marktleider in vastgoed- en investeringsmanagement. We nemen onze verantwoordelijkheid om de aan ons verstrekte persoonlijke informatie te beschermen zeer serieus.

Over het algemeen zijn de persoonlijke gegevens die we van u verzamelen bedoeld om uw aanvraag af te handelen.

We streven ernaar om uw persoonlijke gegevens te beveiligen met een passend beveiligingsniveau en ze niet langer te bewaren dan noodzakelijk is voor legitieme zakelijke of wettelijke doeleinden. We zullen ze vervolgens veilig verwijderen. Raadpleeg onze privacyverklaring voor meer informatie over hoe JLL uw persoonlijke gegevens verwerkt.