Sabine Eckhardt

CEO, Central Europe

Sabine Eckhardt leidt de regio Centraal-Europa als Chief Executive Officer (CEO) bij JLL. Naast Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Nederland omvat het gebied ook Scandinavië en Oost-Europa. In deze nieuw gecreëerde rol bij JLL is ze verantwoordelijk voor operationele zaken en strategische afstemming en stimuleert ze daarnaast  digitalisering en klantgerichtheid binnen haar regio. 

Sabine Eckhardt nam deze leiderschapsrol in april 2020 over. Eerder was ze verantwoordelijk voor sales en marketing in het bestuur van de DAX / MDAX-groep ProSiebenSat.1 Media. Met meer dan 15 jaar ervaring als managing director binnen het mediabedrijf, behoort de inwoner van Bremen tot de initiatiefnemers in Duitsland als het gaat om innovatieve klantenwerving en toekomstgerichte bedrijfsmodellen. Met haar klantgerichte verkoopvisie zal ze de JLL-business nog beter afstemmen op de behoeften van de markt.

Sabine Eckhardt is betrokken bij de industrie in het Presidium van de German Property Federation (ZIA). Ze is ook actief als jurylid van het Boston Consulting Group-initiatief " Business @ School " en de "Start me up" oprichtersprijs.