Building a
Better Tomorrow

Wij werken samen met onze stakeholders om een disruptieve, impactvolle en duurzame verandering te stimuleren. Dit doen we door duurzaamheid te embedden in alles wat we doen via onze duurzaamheidsstrategie, Building a Better Tomorrow.

Onze duurzaamheidsstrategie

Duurzaamheid is belangrijk voor JLL omdat wij onze aandeelhouders hiermee op de lange termijn waarde kunnen bieden, wij productieve en gezonde ruimtes voor onze klanten en werknemers kunnen creëren en wij onze gemeenschappen kunnen activeren.

Onze aanpak
 

Klanten

Wij werken samen met onze klanten om oplossingen te creëren en te implementeren waarmee zij hun duurzaamheidsdoelen kunnen bereiken. Dit doen we met behulp van van toonaangevende strategieën en tools en door de inzet van technologie.

Mensen

Wij helpen onze mensen hun ambities te verwezenlijken door hen in staat te stellen nieuwe kansen te verkennen, door te investeren in hun groei en ontwikkeling, door een inclusieve cultuur en werkplek te bieden en door ervoor te zorgen dat we hun veiligheid voorop stellen.

Werkplekken

Wij verminderen het gebruik van energie en vervuilend vervoer en daarmee de CO2-uitstoot van zowel onze JLL-kantoren en die als gevolg van zakenreizen.


Gemeenschappen

Wij creëren gedeelde waarde door wereldwijde en lokale liefdadigheidspartnerschappen aan te gaan en door onze mensen de tijd te geven om persoonlijk bij te dragen door middel van vrijwilligerswerk. 

Fundamenten

Deze pijlers worden ondersteund door drie belangrijke fundamenten:

Hoe we onze strategie implementeren

Onze Building a Better Tomorrow strategie wordt op wereldwijd niveau bepaald door een uitgebreide samenwerking met lokale teams. De uiteindelijke verantwoordelijkheid voor duurzaamheid binnen JLL ligt bij onze JLL Global Chief Executive Officer, Christian Ulbrich. Richard Batten, JLL's Global Chief Sustainability Officer, heeft het dagelijkse toezicht op de activiteiten op het gebied van duurzaamheid van JLL.
Elk JLL-land bevindt zich in een ander stadium van hun duurzaamheidsreis, daarom hebben we een flexibele, gefaseerde implementatie ontwikkeld. Terwijl we het programma uitrollen, zullen andere landen worden aangemoedigd om de activiteiten van de grootste landen van JLL als voorbeeld te nemen om zo te voldoen aan wereldwijde doelstellingen en Building a Better Tomorrow op de langere termijn volledig te implementeren.

Meer weten?

Lees meer over onze duurzaamheidsstrategie 

Praat met ons over duurzaamheid

We kunnen u van deskundig advies voorzien dat aansluit bij uw zakelijke behoeften en prioriteiten.