Mencía Barreiros

Chief Marketing Officer, EMEA

Mencía is verantwoordelijk voor het bepalen van de bedrijfsstrategie voor JLL's marketingactiviteiten in de EMEA-regio.

Mencía trad in 2015 in dienst bij JLL als Director of Marketing, PR and Research voor Spanje, en breidde later haar verantwoordelijkheden uit met het leiden van de afdeling voor Zuid-Europa. Mencía werd in 2020 benoemd tot Chief Marketing Officer, EMEA.

Mencía's benoeming is nog een voorbeeld van het erkennen van talent buiten de vastgoedsector. Mencía heeft binnen JLL leiding gegeven aan marketingteams in een groot aantal sectoren, van corporate en investment banking tot asset management, commercial retail en automotive services.

Voordat zij bij JLL begon, was Mencía directeur marketing en communicatie voor Calvin Klein Latam, Centraal-Amerika en het Caribisch gebied. Ze bracht haar beginjaren door in Spanje, Panama, de Verenigde Staten, Zwitserland en Italië; met ruime ervaring in het leidinggeven in multiculturele professionele omgevingen, heeft Mencia de vaardigheden in huis om leiding te geven aan de EMEA-regio.

Mencía woont in Madrid en brengt graag tijd door met haar man en kinderen waarmee zij graag watersport beoefent of skiet.