Jeff is verantwoordelijk voor het aansturen van sterke, consistente investeringsbeslissingen en prestaties in privé- en publiek vastgoed over de hele wereld. Daarnaast is Jeff lid van de Global Executive Board van JLL, waarvan LaSalle een onafhankelijke dochteronderneming is.

Jeffs carrière in de vastgoedsector beslaat drie decennia, waarin hij op drie continenten heeft gewoond en gewerkt. Hij begon zijn huidige rol als Global CEO in 2007. Daarvoor was hij Regional CEO van de Europese activiteiten van LaSalle, gevestigd in Londen, waar hij alle onderdelen van het bedrijf leidde.

Jeff is verantwoordelijk voor het wereldwijde beheer van de activiteiten en investeringsactiviteiten van LaSalle in alle belangrijke markten binnen Europa, Noord-Amerika en Azië-Pacific. Hij is lid van de investeringscomités van LaSalle in het gehele EMEA-gebeid. Onder zijn mandaat is LaSalle uitgegroeid tot een wereldmarktleider in het beheer van vastgoedbeleggingen voor institutionele en individuele klanten.

Jeff behaalde een bachelor- en masterdiploma aan de Stanford University. Daarvoor was hij lid van de raad van bestuur van de European Association for Investors in Non-listed Real Estate Vehicles (INREV). Hij is ook lid van de Pension Real Estate Association, de Association of Foreign Investors in Real Estate en de Stanford Real Estate Council (SREC).