Danielle Lagarde

Chief Human Resources Officer, EMEA

Danielle is verantwoordelijk voor de strategie rond JLL's 16.000 mensen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Danielle vond haar roeping al vroeg in het leven. Ze voltooide haar bachelor- en masterdiploma's in Human Resources en werkte in senior regionale en wereldwijde HR-functies, voornamelijk in de telecomsector en in technologiebedrijven Dell en Atos.

Ze bouwde voort op haar passie voor mensen met Executive Leadershipkwalificaties (onder meer aan de Harvard Business School) en is lid van de Raad van Bestuur van Worldline Global, leider in digitale betalingen.

Ze werkt vanuit Parijs en trad in 2017 in dienst bij JLL. Onder haar hoede heeft JLL de organisatiestructuur en het promotieproces van haar medewerkers volledig herzien, een gloednieuw HR-platform gelanceerd en een nieuw leiderschapsontwikkelingsprogramma voor high achievers uitgerold.

De fysieke werkplek speelt een belangrijke rol in het welzijn van de werknemers en hun prestaties op het werk. Danielle houdt ook toezicht op de Corporate Real Estate functie, die de strategie beheert voor de gebouwen waarin de mensen van JLL werken.

Als het gaat om vrije tijd, houdt Danielle van het maken van golven of het maken van muziek. Ze houdt namelijk van zeilen, zingen en gitaar spelen. Ze heeft een volwassen dochter.