Benoit du Passage

Managing Director, EMEA

Benoit geeft leiding aan bedrijven in Afrika, het Midden-Oosten, Zuid-Europa en Turkije.

Als JLL-trainee is hij in 1985 vanuit de banksector in Parijs in dienst getreden. Sindsdien heeft Benoit een belangrijke stempel gedrukt op de ontwikkeling van JLL in Zuid-Europa. 

Hij richtte het kantoor in Barcelona op en legde met slimme acquisities de basis voor nieuwe business lines in regionaal winkelcentrumbeheer en kantoorinrichting. Daarnaast was Benoit CEO Spanje en Frankrijk, waar hij nu nog steeds bestuursvoorzitter is. Ook was hij zes jaar voorzitter van de beroepsvereniging FNAIM Enterprises in Frankrijk. 

Nu gevestigd in Madrid, is Benoit trots op de bijdrage die hij kan leveren aan de groei van de Quantitative & Risk Management business, een datagestuurde aanpak om de besluitvorming over investeringen in de non-performing leningen te verbeteren. 

Doordat hij elke vastgoedcyclus sinds het midden van de jaren tachtig heeft doorlopen, weet Benoit als geen ander hoe je je moet voorbereiden op regen terwijl de zon nog steeds schijnt. Deze ervaring is van onschatbare waarde voor onze klanten en collega’s. 

Benoit is een drievoudig Frans kampioen in de Fun Cup racewagenserie. Hij won twee keer de zware 25-uursrace op het circuit van Spa-Francorchamps in België. Op zijn boerderij verbouwt hij vlas, maïs en tarwe. Hij is getrouwd en heeft vier kinderen.