Andrew Frost

Head of Residential, EMEA

Andrew richt zich binnen JLL op advies, financiering, ontwikkeling en verkoopdiensten op alle gebieden van woonvastgoed.

 ‘Residentiële woningen bieden een enorme groeimogelijkheid. Mijn doel is onze klanten te helpen hun ambities waar te maken.’

Andrew Frost

Met een boekhouddiploma op zak begon hij zijn carrière bij vastgoeddienstverlener Savills, waar hij 13 jaar later als directeur vertrok. Als partner bij vastgoedadviesbureau King Sturge was hij medeoprichter van de UK Residential-business en na de fusie met JLL in 2011 werd hij benoemd tot hoofd UK Residential. In 2017 werd hij ook verantwoordelijk voor EMEA Residential.

Nu de wereldbevolking blijft groeien, moeten we slimmer omgaan met de manier waarop we iedereen in elke levensfase, van student tot en met pensioen, van huisvesting voorzien. Andrew richt zich op investeringen die herbestemming van commerciële grond en gebouwen mogelijk maken. Daarnaast werkt hij aan het introduceren van kapitaal en mogelijkheden voor de snelgroeiende sectoren Build-to-Rent en Private Rented.

Andrew’s expertise op het gebied van finance komt nog steeds van pas, ondanks zijn vroege carrièreswitch naar vastgoed. Hij gaf leiding en heeft bijgedragen aan een groot aantal succesvolle overnames voor JLL.

 Andrew is getrouwd met Laura, die uit Nederland komt. Samen hebben ze drie zonen, met wie Andrew graag skiet, rugbyt en tennist. Wanneer hij de kans krijgt, gaat hij graag vissen.