Nieuwsbericht

WDP verwelkomt Cold Chain Technologies op Logistiek Park Prinsenhil in Breda

juni 25, 2024

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

WDP verhuurt Cold Chain Technologies (CCT), een state-of-the-art productie- en opslagruimte op het Logistiek Park Prinsenhil in Breda. CCT heeft per 1 april 2024 haar intrek genomen en kan haar bedrijfsactiviteiten hiermee in Europa verder uitbreiden. Door deze verhuurtransactie is fase 1 van deze nieuwbouw volledig verhuurd bij oplevering.

Huurder CCT is een toonaangevende wereldwijde leverancier van herbruikbare, duurzame, thermische verpakkingen en digitale oplossingen voor het transport van temperatuurgevoelig materiaal, voornamelijk voor de life science-industrie. Met meer dan 50 jaar kennis en productzekerheid heeft CCT een reputatie opgebouwd als de meest innovatieve en betrouwbare leverancier in de life science-industrie.

Verhuurder WDP bouwt intelligente warehouses voor en met gebruikers in een duurzame omgeving die volledig voldoen aan de behoeften van de klant.

Huurder (CCT) werd tijdens het proces commercieel geadviseerd en begeleid door JLL en juridisch door Lexence. Verhuurder (WDP) werd commercieel geadviseerd en begeleid door De Lobel & Partners.

 


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,8 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 106.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.