Nieuwsbericht

VGP verhuurt 12.200 m² warehouse in Roosendaal
aan Bas Logistics

september 07, 2020

JLL verhuurde onlangs namens VGP 12.200 m² warehouse aan Bas Logistics op VGP Park Roosendaal.

VGP Park Roosendaal bestaat in totaal uit 40.000 m² state-of-the-art warehouse, gelegen op bedrijventerrein Borchwerf I te Roosendaal. Bas Logistics heeft voornamelijk gekozen voor VGP Park Roosendaal vanwege de locatie met een nabijheid van snelwegen A17 en A58 / N268 die het noorden met het zuiden van het land met elkaar verbinden en een snelle toegang bieden tot België.

Bas Logistics is gespecialiseerd in opslag en transport van o.a. security, dierenvoeding- en consumentenartikelen. Naar verwachting zal Bas Logistics het geheel medio 2021 uitbreiden naar 20.000 m² warehouse.

Bij deze verhuurtransactie behartigde JLL de belangen van verhuurder VGP.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.