Nieuwsbericht

Tijs Schlooz versterkt Capital Markets Industrial & Logistics Team van JLL in Eindhoven

Tijs Schlooz is per 1 september gestart in het Capital Markets Industrial & Logistics team van JLL in Eindhoven.

september 01, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Tijs gaat zich in zijn rol als consultant actief bezighouden met Industrial & Logistics vastgoedbeleggingen gericht op het MidCap-segment in heel Nederland.

Tijs is onlangs afgestudeerd aan Fonty Hogescholen te Eindhoven en heeft binnen JLL onderzoek verricht naar ESG binnen de Industrial & Logistics markt. Tijs heeft eerder ervaring opgedaan bij CBRE in Eindhoven, waar hij werkzaam was als stagiair en werkstudent.

Thijs van de Meulengraaf, Head of Capital Markets Industrial & Logistics bij JLL Nederland: “We zijn erg verheugd dat Tijs bij JLL is afgestudeerd met het actuele thema ESG, zodat dit meetbaar is geworden en wij onze dienstverlening kunnen verbreden. Met de afronding van zijn studie bij JLL - en dito werkervaring binnen het I&L Capital Markets team - verwachten we met Tijs’ focus op de MidCap-transacties onze toegevoegde waarde in dit segment per direct te vergroten.”

 


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 20 juni 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.