Nieuwsbericht

Solvari B.V. huurt circa 979 m² kantoorruimte gelegen aan Orteliuslaan 850 te Utrecht.

Solvari zal per 1 januari 2023 haar intrek nemen en huurt circa 979 m² kantoorruimte alsmede 20 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw gelegen aan de Orteliuslaan 850 te Utrecht.

september 20, 2022

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Solvari is een toonaangevend serviceplatform om met de juiste vakman in contact te komen.

Het moderne gebouw van For You is zeer goed bereikbaar door de ligging in het midden van het land. Ontworpen om daglicht te vangen, licht en modern. Architectuur met glas, zodat men bijna het gevoel heeft buiten aan het werk te zijn.

JLL adviseerde verhuurder OFY Utrecht Papendorp B.V. Solvari werd bijgestaan door Oranjeborch bedrijfsmakelaars.


Over JLL

JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 19,4 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 102.000 medewerkers per 20 juni 2022. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.com.