Primo Marine huurt ca. 436 m² kantoorruimte gelegen aan de Wijnhaven 21 te Rotterdam

juni 29, 2020

Deka Immobilien heeft voor haar fonds WestInvest Interselect met Primo Marine The Netherlands een overeenstemming bereikt over de verhuur van ca. 436 m² kantoorruimte gelegen aan de Wijnhaven 21 te Rotterdam.

Het object aan de Wijnhaven 21 heeft een unieke historie. De straatwanden (ca. 1750) aan de Wijnhaven werden als één van de weinige gespaard bij het bombardement van 1940. De Wijnhaven is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Rotterdam aan de verlengde Willemsbrug en de Oude Haven.

Primo Marine is een toonaangevend onafhankelijk ingenieursbureau (hoofdkantoor in Rotterdam en kantoren in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland), met meer dan 20 jaar ervaring in het installeren, begraven en beschermen van onderzeese stroomkabels.

JLL heeft tijdens deze transactie de verhuurder vertegenwoordigd. Parc Makelaars trad op namens de huurder. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.