Nieuwsbericht

Plegt-Vos verkoopt 83 appartementen op terrein van voormalig de voormalige Royco-soepfabriek te Utrecht aan Mitros

september 08, 2020

JLL heeft ontwikkelaar Plegt-Vos geadviseerd bij de verkoop van 83 appartementen op het terrein van de voormalige Royco-soepfabriek in de Dichterwijk in Utrecht aan Mitros. 

JLL heeft destijds de eigenaren van de soepfabriek begeleid bij de verkoop aan Plegt-Vos en haar eindbelegger CBRE GI. In 2018 tekende Plegt-Vos hier een koopovereenkomst om voor het Dutch Residential Fund van CBRE GI hier 395 huurwoningen te realiseren. Recent is de vergunning voor dit project onherroepelijk geworden zijn de gronden met nieuwe bestemming in erfpacht uitgegeven.

De start van de sloopwerkzaamheden is inmiddels aangevangen en de woningen die gerealiseerd worden maken straks onderdeel uit van de nieuwbouwwijk Parkhaven, een van de grootste binnenstedelijke Vinex-locaties van Nederland.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.