NSI sluit langjarige huurovereenkomst met twee nieuwe partijen

JLL heeft NSI geadviseerd bij de verhuur van kantoorruimte.

maart 14, 2019

Beursfonds NSI N.V. heeft twee langjarige huurovereenkomsten van in totaal 1.000 m² gesloten in het multi-tenant kantoorgebouw aan het Fellenoord 310 – 370 in Eindhoven-centrum. De tweede verdieping wordt gehuurd door Helder / notarissen B.V. en de derde verdieping wordt gehuurd door Diabeter Nederland B.V. De grote attentiewaarde op de kruising Boschdijk-Fellenoord en de aanwezigheid van het Centraal Station en het kernwinkelgebied met veel horeca op enkele minuten loopafstand onderschrijven de keuze. Bovendien heeft NSI het kantoorgebouw van ruim 5.000 m² intern grondig gemoderniseerd en op dit moment wordt de buitenzijde gerenoveerd. Het gebouw is voorzien van moderne algemene ruimten en heeft een industriële look waarmee het een inspirerende werkomgeving biedt.

Diabeter is een gespecialiseerd in type 1 diabetes en behandelt haar cliënten op basis van persoonlijke zorg en aandacht in combinatie met de nieuwste technologieën. Helder notarissen is een gevestigd notariskantoor in Eindhoven met een full service dienstverleningsconcept en is werkzaam op alle notariële rechtsgebieden. Naast de reeds eerder gevestigde huurders Timing Uitzendbureau, Open Universiteit en Delta Patents, zijn er in het gebouw nog twee gerenoveerde kantoorlagen van ruim 500 m² beschikbaar voor nieuwe huurders.

Bij de transactie met Diabeter Nederland B.V. is NSI geadviseerd door Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars in collegiale samenwerking met JLL en Colliers International. 

Bij de transactie met Helder / notarissen B.V. is NSI geadviseerd door JLL in collegiale samenwerking met Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars en Colliers International.