Nieuwe strategie Corporate Solutions dienstverlening | JLL Nederland

JLL verbreedt expertise Corporate Solutions team

september 06, 2019

AMSTERDAM, 6 september 2019 – De juiste werkomgeving binnen kantoren is een belangrijk onderdeel geworden binnen de bedrijfsstrategie van vastgoedgebruikers, voor het aantrekken van talent én het behouden van werknemers. De vraag van bedrijven is dan ook wezenlijk veranderd: in plaats van alleen vierkante meters, zoeken ze naar ruimte die bijdraagt aan het halen van hun bedrijfsdoelstellingen en -ambities. Ruimte waarmee zij zich als bedrijf goed mee kunnen associëren. Met een nog bredere expertise binnen de ‘Corporate Solutions’ speelt JLL in op deze vraag. 

“JLL weet, mede door veel (internationaal) onderzoek, wat de toekomstige behoefte van werknemers is. Door deze kennis te combineren met de expertise binnen het team van Corporate Solutions, zijn wij optimaal in staat bedrijfsstrategieën te vertalen naar passende kantoor- of bedrijfsruimte”, zegt Rogier van der Bol, Head of Corporate Solutions Nederland. ‘En dat op een efficiënte, snelle manier om groei niet in de weg te staan’.

Expertise die recent verder is verbreed door de komst van Owen Zachariasse als Lead Consultant Workplace Strategy, die aan de wieg stond van uiteenlopende werkplekstrategieën en deze ervaring kan inzetten bij nieuwe uitdagingen. Met Patrick van der Walle als Cliënt Solutions Lead, die door zijn ervaring bij bol.com optimaal weet welke rol vastgoed kan spelen bij het aantrekken van talent en behouden van personeel en Floor Hendrikse als Data Strategic Consultant, die zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een zeer ervaren data-strateeg en met deze kennis nieuwe inzichten biedt voor vastgoedoplossing op maat. 

Vastgoedadviseur JLL biedt zo met een integrale aanpak,  bredere expertise en nieuwe inzichten door het gebruik van actuele data, de juiste oplossingen voor de veranderende vraag van opdrachtgevers. Met een team van experts op het gebied van workplace strategy, change management, financiën en flex-oplossingen biedt JLL Corporate Solutions een passend en compleet vastgoedadvies. Daarnaast draagt het team van marktspecialisten en projectmanagers zorg voor de complete realisatie van projecten: van het definiëren van de juiste werkplek tot het identificeren van een passende ruimte.

Ellen Waals, Senior Business Developer bij JLL, vult aan: “Met de veranderende behoefte om de werkomgeving beter in te zetten om werknemers optimaal te faciliteren, nieuwe technologie die JLL heeft ontwikkeld om hierin actueel inzicht te krijgen en een uitbreiding van onze teams met specifieke kennis, zijn wij nog beter in staat om met een passend vastgoedadvies een waardevolle bijdrage te leveren aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers.”

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.