Nieuwe strategie Corporate Solutions dienstverlening | JLL Nederland

JLL verbreedt expertise Corporate Solutions team

september 06, 2019

AMSTERDAM, 6 september 2019 – De juiste werkomgeving binnen kantoren is een belangrijk onderdeel geworden binnen de bedrijfsstrategie van vastgoedgebruikers, voor het aantrekken van talent én het behouden van werknemers. De vraag van bedrijven is dan ook wezenlijk veranderd: in plaats van alleen vierkante meters, zoeken ze naar ruimte die bijdraagt aan het halen van hun bedrijfsdoelstellingen en -ambities. Ruimte waarmee zij zich als bedrijf goed mee kunnen associëren. Met een nog bredere expertise binnen de ‘Corporate Solutions’ speelt JLL in op deze vraag. 

“JLL weet, mede door veel (internationaal) onderzoek, wat de toekomstige behoefte van werknemers is. Door deze kennis te combineren met de expertise binnen het team van Corporate Solutions, zijn wij optimaal in staat bedrijfsstrategieën te vertalen naar passende kantoor- of bedrijfsruimte”, zegt Rogier van der Bol, Head of Corporate Solutions Nederland. ‘En dat op een efficiënte, snelle manier om groei niet in de weg te staan’.

Expertise die recent verder is verbreed door de komst van Owen Zachariasse als Lead Consultant Workplace Strategy, die aan de wieg stond van uiteenlopende werkplekstrategieën en deze ervaring kan inzetten bij nieuwe uitdagingen. Met Patrick van der Walle als Cliënt Solutions Lead, die door zijn ervaring bij bol.com optimaal weet welke rol vastgoed kan spelen bij het aantrekken van talent en behouden van personeel en Floor Hendrikse als Data Strategic Consultant, die zich in de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een zeer ervaren data-strateeg en met deze kennis nieuwe inzichten biedt voor vastgoedoplossing op maat. 

Vastgoedadviseur JLL biedt zo met een integrale aanpak,  bredere expertise en nieuwe inzichten door het gebruik van actuele data, de juiste oplossingen voor de veranderende vraag van opdrachtgevers. Met een team van experts op het gebied van workplace strategy, change management, financiën en flex-oplossingen biedt JLL Corporate Solutions een passend en compleet vastgoedadvies. Daarnaast draagt het team van marktspecialisten en projectmanagers zorg voor de complete realisatie van projecten: van het definiëren van de juiste werkplek tot het identificeren van een passende ruimte.

Ellen Waals, Senior Business Developer bij JLL, vult aan: “Met de veranderende behoefte om de werkomgeving beter in te zetten om werknemers optimaal te faciliteren, nieuwe technologie die JLL heeft ontwikkeld om hierin actueel inzicht te krijgen en een uitbreiding van onze teams met specifieke kennis, zijn wij nog beter in staat om met een passend vastgoedadvies een waardevolle bijdrage te leveren aan de doelstellingen van onze opdrachtgevers.”

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is a leading professional services firm that specializes in real estate and investment management. Our vision is to reimagine the world of real estate, creating rewarding opportunities and amazing spaces where people can achieve their ambitions. In doing so, we will build a better tomorrow for our clients, our people and our communities. JLL is a Fortune 500 company with annual revenue of $16.3 billion, operations in over 80 countries and a global workforce of more than 93,000 as of September 30, 2019. JLL is the brand name, and a registered trademark, of Jones Lang LaSalle Incorporated. For further information, visit jll.com.