Nieuwsbericht

Martijn Steenvoorden versterkt Agency Industrial & Logistics team van JLL

september 03, 2020

Sinds 1 september versterkt Martijn Steenvoorden het Agency Industrial & Logistics team van JLL als Vastgoed Consultant. Martijn houdt zich binnen zijn rol bezig met het begeleiden van vastgoedtransacties voor de logistieke vastgoedmarkt in Groot-Amsterdam & Utrecht.

Martijn heeft de afgelopen zes jaar bij Savills gewerkt, waar hij tijdens zijn Bachelor Bouwtechnische Bedrijfskunde startte als werkstudent in het Property Management team en daarna binnen dit team doorgroeide als Account Manager. De afgelopen drie jaar was Martijn werkzaam als Consultant in het Industrial & Logistics team van Savills. 

Jordy Verhoeven, Head of Agency Industrial & Logistics bij JLL Nederland: “Ondanks de invloed van Covid-19 blijft de vraag naar logistiek vastgoed groot. De ervaring en het netwerk van Martijn is een aanwinst voor het team. Hiermee versterken we onze leidende positie als adviseur bij de verhuur en verkoop van logistiek vastgoed in Nederland en zetten we in op onze ambitie om verder te groeien.”

 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.