Nieuwsbericht

Linde Gas Benelux huurt kantoorruimte aan de Havenstraat 23 te Schiedam

februari 22, 2021

Jumbo en Linde Gas Benelux B.V. hebben onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 927 m² kantoorruimte op de vijfde verdieping aan de Havenstraat 23 te Schiedam. Linde heeft daarmee de volgende stap gezet naar een duurzamere, efficiëntere kantooroplossing. De huidige kantoorruimte van Linde aan de Havenstraat 1 te Schiedam zal binnenkort verkocht worden.

Linde Gas in de Benelux richt zich, als onderdeel van wereldmarktleider Linde plc, op de productie en verkoop van technische, medische en speciale gassen en gasmengsels, en op de marketing en distributie van gasgerelateerde apparatuur, systemen en diensten. Linde Engineering legt zich eveneens toe op de ontwikkeling en bouw van turnkey industriële plants. Linde gassen vinden toepassing in vrijwel alle sectoren van de samenleving: in de chemische, metaal- en voedingsmiddelenindustrie, in onderwijs en wetenschap, maar ook in ziekenhuizen, andere zorginstellingen en bij patiënten thuis.

De Havenstraat 23 te Schiedam is medio 2013 opgeleverd aan de huidige gebruiker Jumbo, specialist in zwaar zeetransport en offshore installaties, en bevindt zich op de landtong tussen Spuihaven en Willemshaven. Het hoogwaardige kantoorgebouw ligt op een prominente plek aan de Maas. 

Linde werd bij de aanhuur door JLL geadviseerd en Tétris Design & Build draagt zorg voor de inrichting van het gehuurde. CBRE trad op namens Jumbo. 

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.