Kantoorgebouw Hoek 3 in Amersfoort volledig verhuurd

januari 30, 2020

ARC Real Estate Partners heeft twee langjarige huurovereenkomsten gesloten met respectievelijk een internationaal chemiebedrijf (2.700 m2) en GlaxoSmithKline (2.100 m2) voor de verhuur van in totaal circa 4.800 m² kantoorruimte in kantoorgebouw Hoek 3 aan de Van Asch van Wijckstraat 51-55 in Amersfoort. 

Multi-tenant kantoorgebouw Hoek 3 heeft een totaal oppervlak van circa 30.000 m2 kantoorruimte verspreid over drie bouwdelen die via twee atriums en een restaurant met elkaar zijn verbonden. Eerder al sloot ARC Real Estate Partners huurovereenkomsten met Iddink Group, MVGM en een Nederlandse bank. Met deze en de nieuwe huurovereenkomsten heeft ARC Real Estate Partners in minder dan 2 jaar circa 25.000 m² kantoorruimte verhuurd in Hoek 3. Het kantoorgebouw is nu volledig verhuurd. 

GlaxoSmithKline is bij de aanhuur begeleid door JLL, het internationale chemiebedrijf is hierin begeleid door MVGM Bedrijfsmakelaars. Verhuurder ARC Real Estate Partners is in beide transacties geadviseerd door internationaal adviseur Cushman & Wakefield.

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.