JLL versterkt Corporate Solutions met Floor Hendriksen

In deze rol gaat Floor zich bezighouden met strategische corporate real estate opdrachten waaronder de optimalisatie van vastgoedportefeuilles, M&A due diligence vraagstukken en workplace- en locatiestrategieën.

juli 24, 2019

Floor Hendriksen versterkt Corporate Solutions van JLL als Strategic Consultant. In deze rol gaat Floor zich bezighouden met strategische corporate real estate opdrachten waaronder de optimalisatie van vastgoedportefeuilles, M&A due diligence vraagstukken en workplace- en locatiestrategieën.

Floor is afkomstig van KPMG waar zij zich als Senior Consultant bezighield met de ontwikkeling van een cloudbased Data & Analytics-platform dat digitale transformatie en innovatie stimuleerde. In deze rol heeft Floor gewerkt aan zeer diverse en innovatieve projecten van KPMG bij internationale klanten. Door deze ervaring en opgedane kennis is zij een optimale aanvulling voor het Corporate Solutions team.  

Floor Hendriksen, Strategic Consultant bij JLL Nederland, zegt over haar nieuwe rol: “Ik ben erg blij met deze nieuwe uitdaging waarin ik me bezig ga houden met complexe strategische vraagstukken binnen een internationale dynamische omgeving. Vastgoed is een nieuwe sector voor mij, maar ik kijk ernaar uit om mijn expertise en analytisch vermogen toe te voegen en met andere inzichten een rol te spelen binnen deze vraagstukken.”

Remco van der Mije, Head of Strategic Consulting bij JLL Nederland: “Nieuwe technologieën en data leiden tot nieuwe business modellen, organisatiestructuren en flexibilisering bij onze corporate klanten. Met de komst van Floor voegen wij nieuwe skills toe aan ons team en daardoor zijn wij nog beter in staat om in te spelen op de steeds complexer wordende organisatie- en vastgoedvraagstukken en daarvoor passende oplossingen te bieden.”

About JLL


JLL (NYSE: JLL) is een toonaangevend zakelijk en financieel adviseur op het gebied van vastgoed en vermogensbeheer. JLL geeft vorm aan de toekomst van vastgoed voor een betere wereld. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde technologie creëert JLL waardevolle kansen, bijzondere ruimtes en duurzame vastgoedoplossingen voor onze klanten, onze mensen en onze omgeving. JLL is een Fortune 500 bedrijf met een jaarlijkse omzet van 16,6 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van bijna 95.000 medewerkers per 30 september 2021. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website: jll.nl.