Nieuwsbericht

JLL Rotterdam verhuist naar Millennium Tower 

Moderne werkplek met 360 graden uitzicht over de hele regio

oktober 30, 2023

Maartje Smallenbroek

Head of Marketing, Communications & Positioning
+31 (0)20 5 405 405

Het kantoor van JLL Rotterdam verhuist in de zomer van 2024. Aan Weena 690 huurt JLL vanaf dat moment ruim 450 m² v.v.o. kantoorruimte, gelegen op de negenentwintigste verdieping van de Millennium Tower in Rotterdam. Eigenaar van dat kantoorgebouw is PPF Real Estate. 

Pieter Hendrikse, CEO JLL Nederland: “Vanwege onze groei en onze positionering zijn we zeer verheugd met deze nieuwe locatie. De JLL geschiedenis op het Europese continent is in 1969 in Rotterdam gestart en ontwikkelt zich nog steeds. Deze nieuwe werkplek doet recht aan de professionele uitstraling van JLL. We hebben hier letterlijk het perspectief over de stad Rotterdam en haar omliggende regio’s.”

De Millennium Tower is gevestigd aan het openbaar vervoer-knooppunt van Zuid-Holland en heeft talloze internationale verbindingen. Dat is voor de nationale en internationale vastgoedadviseur ook van groot belang.

Pascale Volder, Head of Agency Offices Rotterdam
, is verheugd over de verhuizing en benadrukt de voordelen van het nieuwe JLL kantoor: “De Millennium Tower biedt niet alleen een inspirerende werkomgeving voor al onze teams in Rotterdam, maar het is ook een gunstige uitvalsbasis voor collega's uit andere steden. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening aan zowel Nederlandse als internationale opdrachtgevers in diverse sectoren nog verder uitbreiden. Onze opdrachtgevers verdienen letterlijk de ‘hoogste’ kwaliteit van dienstverlening.”


Over JLL

Al meer dan 200 jaar helpt JLL (NYSE: JLL), een toonaangevend wereldwijd zakelijk en financieel adviseur op het gebied van commercieel vastgoed en vermogensbeheer, klanten bij het kopen, bouwen, bewonen, beheren en investeren in diverse industriële, commerciële, residentiële en winkelpanden, evenals hotels. JLL is een Fortune 500® bedrijf met een jaarlijkse omzet van 20,8 miljard, activiteiten in meer dan 80 landen en een wereldwijd personeelsbestand van meer dan 106.000 medewerkers. Gedreven door ons doel om de toekomst van vastgoed vorm te geven voor een betere wereld, helpen we onze klanten, medewerkers en gemeenschappen een betere weg te kiezen, SEE A BRIGHTER WAY SM. JLL is de merknaam en een geregistreerd merk van Jones Lang LaSalle Incorporated. Voor meer informatie kijk op onze website jll.com.