JLL Nederland sluit zich aan bij Urban Land Institute

JLL Nederland sluit zich aan bij het Urban Land Institute (ULI). ULI is een internationaal actief non-profit educatie- en onderzoeksinstituut dat zich richt op verantwoord grondgebruik en leefbaarheid in steden over de hele wereld.

februari 13, 2019

JLL Nederland sluit zich aan bij het Urban Land Institute (ULI). ULI is een internationaal actief non-profit educatie- en onderzoeksinstituut dat zich richt op verantwoord grondgebruik en leefbaarheid in steden over de hele wereld. De organisatie heeft wereldwijd meer dan 42.000 leden. De Nederlandse tak van ULI heeft de afgelopen jaren een sterke groei meegemaakt; inmiddels zijn bijna 250 leden aangesloten.  Als Corporate Partner van ULI zal JLL Nederland bijdragen aan kennisdeling en onderzoek op het gebied van duurzaamheid en de stedelijke omgeving.

Pieter Hendrikse, CEO van JLL Nederland, is verheugd met de nieuwe samenwerking: ‘De uitgangspunten van ULI sluiten naadloos aan bij onze eigen visie dat vastgoed en omgeving niet los van elkaar gezien kunnen worden. Met onze kennis en data kunnen we binnen ULI een belangrijke rol spelen bij duurzame innovatie en kennisdeling. Tegelijkertijd levert onze actieve betrokkenheid een positieve toegevoegde waarde aan het netwerk en de kennis van JLL Nederland. Door samen kansen te pakken, dragen we bij aan leefbare omgevingen waar mensen hun ambities kunnen waarmaken en blijven we onze integrale dienstverlening verbeteren.’

Loes Driessen, Voorzitter ULI Nederland vult aan: ‘Het vertrouwen van JLL in de missie van ULI is wederom een grote stap voorwaarts in het verder uitbouwen van onze activiteiten in Nederland. Met de steun van onder andere JLL bieden we ook dit jaar weer een kwalitatief goed programma aan, met als hoogtepunt ons jaarlijkse congres op 22 mei aanstaande, dit jaar in Rotterdam. Het thema zal zich dit jaar richten op “Towards a Balanced Urban Society: An Inclusive Approach”’.
te