JLL exclusief vastgoedpartner van het Dam tot Dam Park 2018

Vastgoedorganisatie JLL is vanaf 2018 de vastgoedpartner van het Dam tot Dam Park. Voor de komende drie edities van de Dam tot Dam Loop zet JLL zijn expertise in bij de inrichting en verhuur van de business units in het Dam tot Dam Park

augustus 30, 2018

De overeenkomst is op 29 augustus getekend door Pieter Hendrikse CEO van JLL Nederland en Hans-Willem Dicke, managing director van SportVibes.

Het Dam tot Dam Park is in vijf jaar tijd uitgegroeid tot de ‘place to be’. Het is de centrale plaats waar bedrijventeams, deelnemers en supporters van alle sportieve Dam tot Dam evenementen samenkomen, om hun sportieve prestaties te vieren. Zestig bedrijven hebben hier een door JLL verhuurde unit, die variëren van 25m2 tot 550m2, om zowel voorafgaand als na afloop samen te komen, ervaringen uit te wisselen en de gezamenlijk sportieve prestaties te vieren.

Met het exclusieve partnerschap laat JLL zien dat een integrale dienstverlening “ van start tot finish” tot zijn ambitie behoort. Daar hoort een gezonde inspanning bij, die leidt tot een door de klant gewenst resultaat. Pieter Hendrikse, CEO van JLL Nederland over het partnerschap: “Ons partnerschap met het Dam tot Dam Park sluit naadloos aan bij onze doelstellingen om van het allereerste begin tot het einde de klant optimaal te begeleiden bij ieder vastgoed vraagstuk. Daarnaast ontmoeten we met onze medewerkers en deelnemers vanuit JLL vele mensen om dit evenement tot een groot succes te maken: wij staan in de startblokken.”

Ook de organisator van de Dam tot Damloop Le Champion is blij met de samenwerking met JLL. Cees Pronk, directeur: “Het partnerschap is een vernieuwende slag dat uitstekend aansluit bij het Dam tot Dam Park. Op dit festivalterrein komen in het weekend 40.000 mensen om hun prestaties te vieren, inclusief alle businessdeelnemers.”

Managing director van SportVibes, Hans-Willem Dicke, die met zijn team verantwoordelijk is voor de productie en exploitatie van het Dam tot Dam Park en aan de basis stond van het partnerschap met JLL: ”De samenwerking volgt uit de wens om het Dam tot Dam Park op een vernieuwende manier te verhuren en groter te maken. Wij zochten daar een logisch passende partner voor en hebben JLL benaderd vanwege hun leidende expertise in de vastgoedsector. Daarbij sluit hun motto ‘Achieving ambitions’ perfect aan op de persoonlijke doelstelling van alle deelnemers. Het eerste resultaat van onze samenwerking is al zichtbaar, het Dam tot Dam Park 2018 is volledig verhuurd.”

Dam tot Dam Park

Het Dam tot Dam Park in Zaandam is tijdens de Damloop by night en de Dam tot Damloop het meetingpoint voor lopers en supporters. Iedereen is van harte welkom om in dit park na te genieten van de geleverde prestaties, onder het genot van een hapje en een drankje. Het park is op zaterdag 22 september geopend van 08.00 tot 23.00 uur en op zondag 23 september van 08.00 tot 18.00 uur. Gedurende het weekend is er op het podium livemuziek en op zondag worden in het park ook de winnaars van de businessloop gehuldigd. Het is gratis toegankelijk voor individuele lopers, businessteamdeelnemers, maar ook vrienden, familie en collega’s van de lopers.